Wedden op het EK 2024

Het EK voetbal 2024 vindt plaats van 14 juni t/m 14 juli! Het is altijd een spektakel als Europese landen strijden op het belangrijkste toernooi van het continent. Dit biedt een geweldige kans om te wedden op het EK, uniek omdat het slechts eens in de vier jaar plaatsvindt. In navolging van onze Scorito tips EK 2024 special, hierbij de beste tips voor het wedden op het EK 2024!

Wedden op het EK 2024

Wedden op het EK 2024: de aanbieders

Bij TOTO kun je meedoen aan diverse voetbalweddenschappen. Je kunt inzetten op een land, maar ook op specifieke wedstrijdaspecten via de aangeboden wedopties. Klik per wedstrijd op ‘Wedopties’ om alle mogelijkheden te bekijken! Nieuw met gokken op het EK voetbal? Bij TOTO zit je helemaal goed voor een leuke en makkelijke ervaring. Je kan uiteraard ook bij Unibet, Bet365 of BetCity terecht, maar wij prefereren een lokale speler. Doe een eentje hier en een tweetje daar!

Wat is het EK voetbal en wat zijn de regels?

Het EK voetbal heeft zijn eigen regels, die handig zijn om te kennen bij het wedden. Samengevat:

 • 24 teams nemen deel
 • 51 wedstrijden worden gespeeld
 • 10 speelsteden en stadions

Nederland heeft zich via de kwalificaties geplaatst en zit in Poule D met Oostenrijk, Frankrijk en de winnaar van play-off route A. Bij voldoende punten uit overwinningen of gelijkspel kan Nederland poulewinnaar worden, maar de tegenstand is pittig. Frankrijk is een geduchte tegenstander, maar op een EK kan alles gebeuren.

Hoe kan je wedden op het EK voetbal?

Het EK voetbal biedt talloze weddenschapsmogelijkheden met 51 wedstrijden in 4 weken. Bij TOTO kun je eenvoudig inzetten op landen en verschillende wedopties. Denk aan:

 • Aantal goals per wedstrijd
 • Wie in de eerste helft scoort
 • Puntenverschil
 • Winnaar van elke helft
 • En nog veel meer!

Je hebt legio opties en het is aan jou om je inzet te bepalen. We geven ook tips bij het wedden op voetbal, dus lees verder voor meer informatie!

Wanneer is het EK voetbal 2024 en wat is het schema?

Het EK 2024 wordt gehouden van 14 juni tot en met 14 juli, met Duitsland als gastland. De finale vindt plaats op 14 juli om 21.00 uur. Zet deze datum en tijd alvast in je agenda!

Met veel wedstrijden in korte tijd kan het overzicht verloren gaan. Geen zorgen, wij presenteren een duidelijk EK voetbal schema. Hier zie je wanneer welk land speelt, de quoteringen en de wedopties. Zo mis je niets en kun je vooruit weddenschappen afsluiten.

Bekijk hier onze voorbeschouwing EK 2024 en favorieten EK 2024!

Wedden op het EK voetbal EURO 2024

Voorspellingen en wedtips voor het EK voetbal

Om je te helpen bij het wedden op het EK, geven onze analisten voorspellingen en tips. Daarnaast kunnen de volgende tips nuttig zijn:

 • Ga voor de beste quoteringen en spreid je inzet
 • Kijk naar recente prestaties van teams
 • Check of sterspelers beschikbaar zijn
 • Houd rekening met de staat van een ploeg (A- of B-team)
 • Let op de topscorers voor extra wedopties

Met deze tips kun je wellicht meer succes behalen bij het wedden op het EK voetbal. Volg de factoren goed en sluit je weddenschappen slim af voor de beste kans op winst in de EK voetbal TOTO.

Wedden op het EK 2024: de beste tips op een rij voor de groepsfase

Omdat onze tips voor je EK pool ook relevant zijn voor je betting skills tijdens het wedden op het EK 2024, hierbij nogmaals de link naar de tips EK pool en natuurlijk de Scorito tips EK 2024!

De beste tips voor het wedden op het EK 2024 in de achtste finale

De EK 2024 Scorito tips achtste finale zijn natuurlijk ook relevant voor jou als gokker op het voetbal. Doe je er je voordeel mee!