Scorito Tips EK 2024

Op OSM-Tips.nl krijg jij naast de beste tips voor Online Soccer Manager ook alles mee over het EK voetbal 2024! Tussen 14 juni 2024 en 14 juli 2024 wordt het EK voetbal 2024 in Duitsland gespeeld! Lees alles over de EK geschiedenis, feitjes en weetjes over het EK voetbal en natuurlijk een voorbeschouwing op het EK voetbal 2024 en de favorieten EK 2024 op OSM-Tips.nl! Speel jij mee met een EK pool of op zoek naar Scorito Tips EK 2024? Dan ben je bij OSM-Tips.nl ook aan het juiste adres! In dit artikel geven we je de beste Scorito Tips EK 2024!

Scorito Tips Ek 2024

De beste Scorito tips EK 2024 om je vrienden of collega’s mee te verslaan

Wil je al je vrienden, collega’s en/of familie verslaan in de Scorito pool? Ontdek hier onze aanbevelingen voor het voorspellen van de wedstrijden, topscorers en de uiteindelijke winnaar van het EK 2024. We hebben de ultieme Scorito gids samengesteld en hebben hiervoor diepgaand onderzoek gedaan met behulp van onder andere de bookmakers en de UEFA. Wil je dit keer eindelijk de EK pool winnen? Lees dan snel verder voor al onze Scorito tips.

Groepsfase

Op Scorito begin je met het invullen van de wedstrijden in de poulefase (groep A t/m F). Op basis van de zes wedstrijden per groep, genereert de app automatisch een eindstand. Maar welke uitslagen moet je kiezen om de meeste punten te behalen? Voor het correct voorspellen van de winnaar krijg je in de groepsfase 60 punten en voor een volledig juiste uitslag 90 punten.

Groep A

Groep A biedt een interessante mix van wedstrijden, met Duitsland als favoriet om als groepswinnaar door te gaan. Hongarije, Schotland en Zwitserland lijken elkaar weinig te ontlopen, waardoor de strijd om de tweede en derde plaats erg spannend zal worden. Lees hier onze uitgebreide voorspelling van groep A: de EK 2024 voorspelling groep A special!

Scorito tips EK 2024

Groep B

Groep B, ook wel de ‘poule des doods’ genoemd, bevat Spanje, Italië, Kroatië en Albanië. De eerste drie landen hebben een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde. Dit belooft een zeer spannende poule te worden met kleine verschillen tussen de teams. Lees de EK 2024 voorspelling groep B special hier!

Scorito Tips EK 2024

Groep C

In Groep C van het EK zijn Engeland en Denemarken de duidelijke favorieten voor de eerste twee plekken. Engeland bereikte drie jaar geleden de finale, terwijl Denemarken de halve finales haalde op het vorige EK. Servië en Slovenië zullen waarschijnlijk strijden om plek 3, wat ook nog kwalificatie voor de volgende ronde kan opleveren. Uitgebreide voorbeschouwing EK 2024 groep C? Lees de EK 2024 voorspelling groep C special!

Favorieten EK 2024 - Engeland

Groep D

In Groep D zijn Frankrijk en Nederland de topfavorieten, gevolgd door Oostenrijk en Polen. Deze volgorde zou ook zomaar de eindstand in Groep D kunnen zijn. Navigeer hier naar de EK 2024 voorspelling groep D!

Scorito Tips EK 2024 Nederlands elftal

Groep E

In Groep E strijden België, Roemenië, Slowakije en Oekraïne tegen elkaar. België is de topfavoriet voor de groepswinst. Roemenië keert na lange tijd terug op het EK, en Slowakije en Oekraïne zullen waarschijnlijk strijden om de tweede plaats. Lees hier de EK 2024 voorspelling groep E special!

Favorieten EK 2024 België

Groep F

Portugal wordt gezien als de grote favoriet om de groep te winnen, waar Ronaldo op gaat voor zijn zesde EK, terwijl Turkije en Tsjechië hopen op een plek in de achtste finales. Van Georgië wordt niet veel verwacht, maar ze kunnen altijd verrassen.  Lees onze uitgebreide voorspelling van groep F: EK 2024 voorspelling groep F!

EK voorspelling groep F - Portugal Ronaldo

Scorito tips EK 2024: wie kies ik als topscorers?

Naast het voorspellen van wedstrijden kun je bij Scorito ook punten scoren door vier topscorers te kiezen. De puntentelling in de groepsfase is als volgt:

Keeper / Verdediger: 64 punten Middenvelder: 32 punten Aanvaller: 16 punten

Stel dat Virgil van Dijk scoort, dan levert dat hetzelfde aantal punten op als vier goals van Cody Gakpo. Het kiezen van een verdediger is echter risicovol. In de onderstaande tabel vind je de odds voor de topscorer van het toernooi.

Welke vier topscorers moet ik kiezen?

Als je op zekerheid wilt spelen, ga dan voor vier aanvallers (van verschillende landen). Een mogelijke keuze zou kunnen zijn: Kylian Mbappé, Harry Kane, Cristiano Ronaldo en Romelu Lukaku.

Scorito tips 2024 EK 2024 topscorer

Het is ook verstandig om te kijken welke landen waarschijnlijk veel gaan scoren in de groepsfase. Bij Frankrijk, Engeland, Portugal en België lijkt dat wel goed te zitten gezien hun tegenstanders in de poule.

Als je voor iets meer risico wilt gaan, kun je ook middenvelders of zelfs verdedigers selecteren. Zo staan Bellingham en Havertz bijvoorbeeld als middenvelders genoteerd bij Scorito. Ook Gündogan, Musiala en Wirtz (allen Duitsland), De Bruyne (België) en Bruno Fernandes (Portugal) hebben hoge odds om te scoren als middenvelder.

Bij verdedigers is het goed om te kijken wie de penalties (daarover hieronder meer) en/of vrije trappen neemt. En wie gaat er vaak mee naar voren bij corners? Dit zijn allemaal aspecten om in de gaten te houden bij het kiezen van je vier topscorers.

Penaltynemers

Sinds de invoering van de VAR lijken er meer penalty’s toegekend te worden. Daarom is het ook belangrijk om te weten wie de penalty’s per land neemt. We hebben een overzicht gemaakt van wie waarschijnlijk de strafschoppen voor hun land gaat nemen, inclusief mogelijke vervangers mocht deze speler al gewisseld zijn.

Zijn er nog opvallende zaken? Alle favorieten voor de topscorerstitel nemen waarschijnlijk de strafschop voor hun land (Lukaku, Kane, Mbappé en Ronaldo). Middenvelders van de grotere landen die eerste keus zijn: Christian Eriksen, Ilkay Gündoğan, Luka Modric, Marcel Sabitzer en Hakan Çalhanoğlu. Gok jij op 1 van hen?

Scorito tips EK 2024: kiezen van de kampioen: kies jij de favoriet of de outsider?

Voor het voorspellen van de Europees kampioen krijg je bij Scorito 250 punten. Volgens de bookmakers zijn Engeland en Frankrijk de grootste favorieten. Nederland staat op een gedeelde zevende plaats op de favorietenlijst.

Hoewel Engeland sinds 1966 geen groot succes meer heeft behaald, zijn de verwachtingen voor elk toernooi torenhoog. Pep Guardiola verhoogde deze hoop door te zeggen dat Engeland op de rand van glorie staat, gezien hun recente prestaties. Bondscoach Gareth Southgate beschikt over een talentvolle selectie, met Jude Bellingham die schitterde bij Real Madrid en Phil Foden die Speler van het Jaar werd in de Premier League. Harry Kane scoorde indrukwekkend bij Bayern München, ondanks het missen van prijzen. Durf jij het aan om Engeland te selecteren?

Frankrijk lijkt een meer safe optie, daar er bij Les Bleus weinig is gewijzigd sinds de nederlaag in de WK-finale in Qatar, waarbij Antoine Griezmann en Kylian Mbappé nog steeds cruciaal zijn. Het terugroepen van N’Golo Kanté, voor het eerst sinds juni 2022, toont aan dat bondscoach Didier Deschamps nadruk legt op defensieve stabiliteit.

Andere opties zijn wat ons betreft Portugal, gastland Duitsland en natuurlijk Nederland. Lees onze uitgebreide favorieten EK 2024 special natuurlijk eerst vóór je de Europees Kampioen invult op Scorito!

Nog een advies van ons? Wij hopen van harte dat de Engelsen eindelijk hun football is coming home kunnen inzetten, maar wij zien de Fransen als meest waarschijnlijke Europees Kampioen. Het dodelijke duo Mbappé en Griezmann in combinatie met sterren, ervaren rotten en talenten op alle linies én het feit dat ze er op het WK 2022 al heel dichtbij waren en in Duitsland uit zijn op revanche!

Scorito tips EK 2024 Europees Kampioen

Bonustip EK 2024 pool Scorito

Dan nog een bonus tip: voorspel vaak 1-0, 2-1, 1-1 of 2-0. Een veelgemaakte fout bij het invullen van pools is het overschatten van het aantal doelpunten. Het WK in Qatar was het doelpuntrijkste ooit, maar zelfs daar werd geen gemiddeld van drie goals per wedstrijd gehaald. Bij de helft van de groepswedstrijden stond het bij rust nog 0-0, wat wijst op voorzichtigheid. In de laatste drie EK’s was 1-0 de meest voorkomende uitslag, gevolgd door 2-1, 1-1 en 2-0. Wees dus terughoudend met het voorspellen van grote overwinningen, ongeacht het krachtsverschil tussen landen. Doe er je voordeel mee!

Meer EK of meer Scorito tips?

Lees alles over de EK geschiedenis, feitjes en weetjes over het EK voetbal en natuurlijk een voorbeschouwing op het EK voetbal 2024 en de favorieten EK 2024 op OSM-Tips.nl! Meer Scorito tips? Lees hier onze Scorito tips Tour 2024 van Voorjaarsklassiekers.be, waar je alles over de Tour de France 2024 leest!

Scorito tips EK 2024 achtste finale, kwartfinale, halve finale en finale!

Let op, je bent er na het invullen van de groepsfase nog niet! Natuurlijk, de Europees Kampioen kan je niet meer wijzigen. Die vulde je voorafgaand aan het toernooi in. Maar na de groepsfase is het tijd voor het invullen van de achtste finale. Hier vul je eveneens uitslagen en selecteer je vier topscorers. Ook hiervoor schreven wij een overzicht met tips; lees de Scorito tips EK 2024 achtste finale!