Pool Tips EK 2024

Speel jij met je vrienden of collega’s mee met een EK pool? Op OSM-Tips.nl zetten wij in deze special de beste pool tips EK 2024 onder elkaar. Want zoals bij elk eindtoernooi, of het nu een WK of EK is, is het meespelen met een pooltje het allerleukst. En wat is er nou leuker om daar al je vrienden, collega’s en kennissen af te troeven? Met deze Pool Tips EK 2024 ben jij maximaal voorbereid voor het EK 2024. We gaan in op acht praktische tips maar nemen ook de zes poules door. Ben jij al klaar voor het EK 2024? Wél met deze pool tips EK 2024 van OSM-Tips.nl!

Pool Tips EK 2024

De beste pool tips EK 2024: ken de spelregels

Maak het EK 2024 spannender door een pooltje te starten. Daag je vrienden, collega’s of teamgenoten uit en begin met voorspellen. Speel voor de eer of leg samen een bedrag in. Het is goed om te realiseren wat de spelregels zijn. Speel je samen met collega’s mee in een sub-pool op Scorito? Neem dan onze specifieke Scorito Tips EK 2024 door! Hier staan natuurlijk ook tips voor EK pools die andere spelregels hebben, het is dus goed om vooraf te checken waar je de meeste punten kan halen. Lees ook onze voorbeschouwing EK 2024 en favorieten EK 2024 nog even goed door!

Voor je begint met het invullen van je EK pool, deze acht tips brengen je dichter bij de winst.

8 gouden tips om je EK-pooltje te winnen

Tip 1: Kies de meest waarschijnlijke uitslagen. Gebruik de quoteringen van bookmakers om te bepalen welke uitslagen waarschijnlijk zijn.

Tip 2: Bestudeer vaak voorkomende uitslagen. Grote uitslagen en doelpuntloze wedstrijden zijn zeldzaam; kies vaker voor een klein verschil of een gelijkspel.

Tip 3: Ken de teams en hun spelsystemen. Begrijp de speelstijlen en kwaliteit van de teams, zoals Frankrijk’s defensieve aanpak.

Tip 4: Voorspel vlak voor de wedstrijd. Wacht tot de wedstrijddag om rekening te houden met eventuele veranderingen zoals blessures.

Tip 5: Vermijd 0-0 uitslagen. 1-1 of winst met één doelpunt verschil komt vaker voor.

Tip 6: Wijk af van populaire voorspellingen. Als veel deelnemers dezelfde uitslag kiezen, overweeg een alternatieve score om uit te lopen.

Tip 7: Laat emoties buiten beschouwing. Vertrouw op data in plaats van onderbuikgevoelens om rationele keuzes te maken.

Tip 8: Sta je achter? Speel high risk, high reward. Neem verstandige risico’s om de kans op inhalen te vergroten.

Bonus tip:Lees onze voorbeschouwing EK 2024 en favorieten EK 2024 van te voren nog even goed door!

Pool Tips EK 2024: de voorspellingen per poule

Tenslotte en niet geheel onbelangrijk gaan we hier per poule nog kort door de voorspellingen. Wie wordt de favoriet voor de winst in de poule? In welke poule kan het spannend worden en hoe zit het met de poule des doods?

Poule A: Duitslands nieuwe hoop op een succesvol EK

Men zegt dat je zo goed bent als je laatste wedstrijd. Duitsland’s prestaties tegen Frankrijk en Nederland lieten een kampioenwaardige potentie zien. De echte test komt echter in juni: was dit een korte opleving of hebben ze op tijd hun vorm teruggevonden? Op papier zou een groep met Zwitserland, Hongarije en Schotland geen grote hindernis moeten zijn. We verwachten dat Duitsland de groep wint en Hongarije als tweede doorgaat naar de achtste finales. Lees hier onze uitgebreide voorspelling van groep A: de EK 2024 voorspelling groep A special!

Poule B: De Groep des Doods van het EK 2024

Op elk groot voetbaltoernooi is er één groep die opvalt, en voor het EK 2024 is dat Poule B. Deze groep, met Spanje, Italië en Kroatië, bevat drie toplanden en het bescheiden Albanië. Hoewel Albanië de underdog is, heeft het verleden aangetoond dat zelfs de zwakste schakel niet zonder strijd opgeeft. Lees de EK 2024 voorspelling groep B special hier!

Poule C: Engeland en Denemarken de Favorieten

Poule C van het EK 2024 heeft met Engeland en Denemarken twee duidelijke favorieten. Engeland was drie jaar geleden verliezend finalist, terwijl Denemarken de halve finales haalde op het EK 2021. Servië en Slovenië hebben de uitdagende taak om deze favorieten te verslaan. Servië doet voor het eerst als onafhankelijk land mee en Slovenië maakt na 24 jaar haar rentree op het Europees kampioenschap. Uitgebreide voorbeschouwing EK 2024 groep C? Lees de EK 2024 voorspelling groep C special!

Poule D: Titelfavoriet Frankrijk en Oranje op jacht naar evenaring van 1988 in Duitsland

Zesendertig jaar na de historische triomf van 1988 gaat het Nederlands Elftal komende zomer opnieuw voor goud op het EK in Duitsland. Hoewel de ploeg van Ronald Koeman niet als topfavoriet wordt gezien, geldt Oranje wel als een outsider voor de Europese titel. Voor Koeman is het cruciaal dat zijn sterspelers in juni fit zijn. De groepsfase overleven, met naast topfavoriet Frankrijk ook Oostenrijk en Polen als tegenstanders, moet altijd haalbaar zijn! Navigeer hier naar de EK 2024 voorspelling groep D!

Poule E: Makkelijke Route voor België

Waar Poule B als de Poule des Doods geldt voor het EK 2024, is Poule E de tegenhanger. België mag niet klagen met Slowakije, Roemenië en Oekraïne als tegenstanders. Ondanks dat België niet meer de absolute grootmacht is van enkele jaren geleden, lijkt kwalificatie voor de knock-outfase vrijwel zeker. Maar wie gaat er met België mee? Lees hier de EK 2024 voorspelling groep E special!

Poule F: Portugal Favoriet voor Succes

Acht jaar geleden won Portugal eindelijk een grote prijs door in Parijs gastland Frankrijk te verslaan in de finale van het EK 2016. Voor het komende toernooi in Duitsland heeft Portugal opnieuw een favorietenrol. De groepsfase met Tsjechië, Turkije en debutant Georgië zou geen probleem moeten zijn. Hoe zijn de verhoudingen in deze groep? Lees onze uitgebreide voorspelling van groep F: EK 2024 voorspelling groep F!