OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024

Goed nieuws voor de verstokte OSM speler – wij van OSM-Tips.nl natuurlijk, maar jij toch ook (?) – die eveneens het EK voetbal te Duitsland op de voet gaat volgen. De toppers van Online Soccer Managers hebben daags voor de start van het toernooi even hard doorgewerkt en een toernooi klaar gezet, met alle 24 deelnemende landen aan EURO 2024 inclusief alle definitieve selecties. Overleef jij de poule-fase en leidt jij je land naar de finale? Met welk land speel ik met de hoogste selectiewaarde? En wat zijn de leukste selecties? OSM-Tips.nl presenteert de OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024 special!

OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024

OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024 – leidt je land naar de titel op het EK!

Zo tijdens een eindtoernooi – of het een EK of WK is – zijn er enkele zekerheden in het land. De supermarkten gooien de consumenten om de oren met aantrekkelijke commercials én win-acties, de Oranje-koorts zal al na één overwinning stijgen én het land zal achttien miljoen bondscoaches tellen, elk met een eigen mening en zijn of haar favoriete opstelling. Weet jij het beter dan Ronald Koeman? Ga jij voor een 4-3-3 over de vleugels of prefereer je voor een andere formatie? Kies Nederland en leidt het Nederlands Elftal in het OSM Toernooi EURO 2024 toernooi-special naar de winst! Of ga aan het werk met de Engelse toppers. Kijk alleen al naar onderstaande, dat wil je toch?

OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024

Engeland en Frankrijk topfavorieten én hoogste doelstelling en selectiewaarde

Durf jij de uitdaging om Oranje naar de eindwinst te loodsen niet aan? Dat kan, natuurlijk. Het is misschien de meest makkelijke weg naar die felbegeerdeCoupe Henri Delaunay – maar dan zijn Engeland of Frankrijk de meest voor de hand liggende landen om mee te spelen. Let wel, de concurrentie zal moordend zijn. Wees er snel bij. Niet achter het net vissen? Ga dan voor de beste tijd om je favoriete land of club te kunnen selecteren. Met onze meestertip: kijk tussen 20.00 en 20.30 uur ’s avonds, de tijdstippen waarin alle simulaties zijn afgerond. Grote kans dat OSM enkele nieuwe toernooien of competities heeft klaargezet, waarin het aloude first come, first serve geldt. Zelf een toernooi starten en hier alleen met je vrienden in spelen? Ook dat is mogelijk bij het OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024. Let wel: het toernooi is 33 dagen beschikbaar, start je toernooi dan ook voor de finale dag (je kan het OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024 spelen van 11 juni tot en met de dag van de finale, zondag 14 juli.

Terug naar de selectiewaardes. Hieronder een overzicht (uit Community -> Leagueoverzicht) van de landen gerangschikt naar doelstelling. Opvallend en logisch detail: de landen zijn nagenoeg volledig gerangschikt naar volgorde zoals ook de bookmakers de kansen van de elftallen toe dichten.

OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024

Ook de selectiewaardes zijn zeer realistisch. Engeland en Frankrijk zijn ook in onze voorbeschouwing EK 2024 en favorieten EK 2024 als topfavorieten aangestipt, wat overeen komt met de selectiewaardes bij dit OSM toernooi. Als je met The Three Lions dit OSM toernooi zal starten, heb jij een schitterend elftal vol toppers met een waarde van maar liefst 269 miljoen. Bij Les Blues heb jij Kylian Mbappé in de gelederen. Alleen hij is al 23,3 miljoen waard, met een kwaliteit van 93.

Conclusie: gebruik al je vier managerslots en kom heerlijk in de EK sfeer

Conclusie van ons: gebruik al je vier de managerslots en kom lekker in de EK sferen. En, ja – natuurlijk. We snappen dat je dolgraag met Nederland, Frankrijk en of Engeland aan de slag wil. Maar kies ook een outsider. Of wees voor één keer de Bundestrainer en loods Die Mannschaft naar de winst in eigen land en train Florian Wirtz en Jamal Musiala (beide 21 jaar oud, dus goed te trainen) binnen no-time naar de wereldtop. Of kies Italië en doe het onmogelijke: de EK titel prolongeren. Of ga aan de slag met Spanje en bouw een elftal rondom supertalent Lamine Yamal (slechts 16, maar al kwaliteit van 82) en Pedri (21 jaar).

Heel veel plezier met OSM Toernooi Europe 2024 en een schitterend EK!

OSM Toernooi EURO 2024 / Europe 2024