Wedden op Sport

Heb jij naast je verslaving aan Online Soccer Manager en het volgen van het laatste voetbal- of sport nieuws nog tijd over? Gebruik, met verstand, je kennis van voetbal of sport en maak geld met het wedden op sportwedstrijden! In dit artikel geven wij je tips over hoe jij verantwoord kan wedden op sport!

TOTO tips

Hoe ga jij veel geld verdienen met je voetbal verstand? Allereerst, het aanmaken van een TOTO account. Natuurlijk, je dient wel bewust te spelen. En je dient ouder dan 18 jaar te zijn. Maar gokte jij in de legendarische ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie ook op een gelijk spel van De Graafschap – Helmond Sport? Cathinggg!!! Je inleg maal 6.2! Voorzag jij ook dat het elftal van Chelsea de individuen van Manchester City zou verslaan? Catching. Je inleg maal 3.5! Tuurlijk, you win some, you loose some. Maar je voetbal verstand gebruiken voor het verdienen van geld was nog nooit zo makkelijk als op TOTO!

Maar er zijn nog meer aanbieders naast TOTO. Ook onze vrinden van Unibet kunnen we aanbevelen. Ook hier geldt. Ben je jonger dan 18, dan is dit niet aan jou besteedt! Waarom Unibet? Allereerst omdat het aanbod velen malen groter is dan dat van TOTO. American Football, NBA Basketball, alle etappes van de Tour de France en natuurlijk álle voetbalwedstrijden. Maar dan ook echt alle!

Unibet live betting

Één van onze favoriete opties op Unibet is de mogelijkheid om live te wedden tijdens een voetbalwedstrijd. Heb jij ook wel eens tijdens een clubavond of potje zuipen met je dispuut een halve laiter adt te zetten op de eerstvolgende ingooi én wist jij toen de ad fundum dans te ontspringen? Zet deze winning gave dan in op Unibet. Juist deze tamelijk minder populaire betting mogelijkheden kunnen lucratief zijn. Maar een misschien nog wel potentie rijkere bet is het goed in de gaten houden van bepaalde statistieken. Weet jij bijvoorbeeld dat je lievelingsclub relatief gezien vaak toeslaat in de laatste twintig minuten? Met live betting schieten de quoteringen dan gaande weg omhoog, maar ben jij degene die het laatst lacht.

Toch niet zo trefzeker met het wedden op sport? Of ben jij niet zo van het inzetten op voetbalwedstrijden maar verdiep jij je liever in de statistieken rondom het wielrennen? Met onze ‘Tourpoule tips’ van de Tour de France 2021 kom jij beslagen ten ijs. Het is koers!